Nieuws Kempen Zomerreeks Out-of-Office – Charlotte Fleerackers (zaakvoerster Stabco Foundations en Bouwvrouw van het Jaar): “Neen tegen bergop fietsen en koken!”

Zomerreeks Out-of-Office – Charlotte Fleerackers (zaakvoerster Stabco Foundations en Bouwvrouw van het Jaar): “Neen tegen bergop fietsen en koken!”

Zomerreeks Out-of-Office – Charlotte Fleerackers (zaakvoerster Stabco Foundations en Bouwvrouw van het Jaar): “Neen tegen bergop fietsen en koken!”

De zomer doet velen onder ons een versnelling lager schakelen, en biedt ruimte voor overpeinzingen. Ook bij Made in Kempen willen we het ‘buiten-gewone’ even toelaten, en onze ondernemers van een andere kant tonen. Met deze standaardvragen vragen we raak, en krijgen we soms opmerkelijke antwoorden op ons bord. Charlotte Fleerackers geeft ons vandaag inkijk in haar pleziertjes en momenten van ontspanning. Ze werd recent nog bekroond tot Bouwvrouw van het Jaar, en leidt samen met haar man Marijn Fransen het funderingsbedrijf Stabco in Retie. Daar loopt sinds kort een nieuwe ‘Office Manager’ te kwispelen: de schattige teckel ‘Soes’.

Voor een etentje in welk restaurant accepteer je graag een uitnodiging, ook al moet je er een belangrijke afspraak voor verzetten? 

Mijn favoriet is Bistro Julienne in Noorderwijk. Eindelijk mogen we ons terug laten verwennen door Wilfried, Marcella en hun topteam! Als ik er aan denk, komt het water me al in de mond.

Als je bewust ‘Made in Kempen’ koopt, voor welk adresje kies je dan? 

Jackies 2, een tweedehands en outlet boutiek bij ons in Turnhout! Ik ben een enorme fan van leuke kleren en het motto van zaakvoerster Linda ‘pre-loved, re-loved‘. Het is spijtig dat de tijd me dikwijls ontbreekt, want er hangen soms pareltjes voor een topprijs. Nog niet gesproken van de altijd vriendelijke service!

Als je een ongelimiteerd budget hebt, met welke wagen zou je dan rijden? 

Een Porsche Cayman GT4, daar moet ik niet lang over nadenken! De 718- modellen van Porsche vind ik bangelijk. GT4 hoeft niet per sé, maar als het budget toch ongelimiteerd is, kan dat er ook nog wel vanaf. Ik moet er toch ooit 1 gehad hebben in mijn leven.

Waar ga je deze zomer op vakantie? En waarom? 

We zijn het bouwverlof gestart met een weekje Center Parcs aan zee. Initieel gingen we daarna naar Tenerife voor een week, maar corona besliste hier anders over. We hebben dan besloten om naar het Gardameer in Italië te rijden en dat was fantastisch! Toen we daar waren, voelden we pas echt hoe hard we toe waren aan vakantie.

Welk boek zit er dan zeker in je koffer? 

Ik ben geen lezer, maar een Pieter Aspe gaat elke vakantie mee én komt uitgelezen terug.

Hoe kom jij het liefst tot rust op vakantie? 

Ik kom spijtig genoeg niet zo snel tot rust. Het gevoel om te weten dat niets moet, doet al heel veel bij mij. Ik trakteer me elke vakantie op een goede massage en ik zwem ook heel graag. Maar dat kopke, nee, dat is nooit leeg!

Wat wil je altijd nog doen voor je op vakantie vertrekt? 

Plannen, plannen, plannen! Ik ben een madam van controle en structuur. Alles moet op voorhand geregeld zijn en we mogen zeker niets vergeten. Niet evident wanneer je getrouwd bent met een man die graag de dag plukt.
Ik neem het liefst ook nog uitgebreid afscheid van mijn ouders. Ik was dus heel blij dat onze papa nog snel is langsgekomen en dat ik met ons mama nog een lang telefoongesprek gedaan heb. Pas dan ben ik echt gerust om te vertrekken!
 

Met welke Kempische collega-ondernemer zou je graag eens een koffie gaan drinken? 

Ik heb dit voorjaar het genoegen gehad om met Vic Swerts te lunchen, maar dat was in groep. Een tête-à-tête, professioneel gezien uiteraard, zou top zijn!!

Wie ga je vermelden in je speech, als je de Nobelprijs voor Economie wint? 

Mijn steun en toeverlaat, de man waarop ik kan bouwen: mijn man Marijn! En verder – het klinkt cliché – maar voor mij is het belangrijkste in mijn leven, mijn familie. Wat er ook gebeurt, ze zijn ze altijd. Ik heb geen supersimpele jeugd gehad, maar deze mensen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben en daar ben ik trots op!

Met welk gerecht zou jij je durven inschrijven voor een kookwedstrijd? 

Goei mopke!! Als er 2 dingen zijn die ik echt niet graag doe, is het bergop fietsen en koken. Voor koken moet je geduld hebben en laat dat nu net zijn wat ik niet heb.

 Wie wens je wat toe?

Van oprechtheid, eerlijkheid en liefde aan elkaar geven is nog nooit iemand gestorven! Ik wens het aan iedereen toe om dit te kunnen verspreiden.

Voor welke artiest sta je als eerste in de rij om tickets te kopen? 

Cleymans en Van Geel en Bart Peeters! Op de eerste rij met spandoeken en al! Heerlijk zou het zijn om daar eens samen een liedje mee te zingen!
Waar zou je een toerist naartoe sturen die in de Kempen iets moois wilt ontdekken?  

Ga eens slapen in een van de Corsendonk Hotels bij ons in de buurt! Prachtig! Zij hebben ook een brede keuze uit arrangementen die je kan doen. Voor ieder wat wils!

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer