Turnhouts koffiebedrijf Miko schenkt dividend
TURNHOUT - Miko, het beursgenoteerde koffiebedrijf, gaat na enkele jaren zonder dividend de aandeelhouder opnieuw uitbetalen. Dat blijkt uit de jaarresultaten van… Lees meer
De zomer doet velen onder ons een versnelling lager schakelen, en biedt ruimte voor overpeinzingen. Ook bij Made in Kempen willen we het ‘buiten-gewone’ even toelaten, en onze ondernemers van een andere kant tonen. Met deze standaardvragen vragen we raak, en krijgen we soms opmerkelijke antwoorden op ons bord. Nick Versmissen van O’Sofit heeft een waanzinnig werkjaar achter de rug, waarin hij het cateringbedrijf dat hij met zijn vrouw runt, een stevige groei zag nemen.
Voor een etentje in welk restaurant accepteer je graag een uitnodiging, ook al moet je er een belangrijke afspraak voor verzetten?
Blend by Rauw in Hasselt vind ik schitterend.
Als je bewust ‘Made in Kempen’ koopt, voor welk adresje kies je dan?
De Ark van Noë is altijd heel gezellig.
Als je een ongelimiteerd budget hebt, met welke wagen zou je dan rijden?
Doe me dan maar een Jeep Grand Cherokee S-Limited.
Waar gaat u deze zomer op vakantie? En waarom?
We gaan naar Canada om de schoonfamilie te bezoeken. Eindelijk, na 2 lange jaren wachten…
Welk boek zit er dan zeker in je koffer?
The Secret van Rhonda Byrne.
Hoe kom jij het liefst tot rust op vakantie?
Zonder wekker wakker worden en daarna een uurtje lopen met de kleinste in de buggy, heerlijk!
Wat wil je altijd nog doen voor je op vakantie vertrekt?
Mijn bureau in orde maken, het personeel briefen en met veel plezier… alles even loslaten!
Met welke Kempische collega-ondernemer zou je graag eens een koffie gaan drinken?
Charlotte Fleerackers van Stabco. Zij is een kennis van vroeger op school en doet het ontzettend goed met haar bedrijf.
Wie ga je vermelden in je speech, als je de Nobelprijs voor Economie wint?
Mijn vader. Hij is mijn rots in de branding.
Op welke leeftijd wil je het roer van je onderneming doorgeven?
Op pensioengerechtigde leeftijd. Love my job, dus we gaan nog even door.
Met welk gerecht zou jij je durven inschrijven voor een kookwedstrijd?
Onze zalm à la Grecque: een heerlijk frisse maaltijd met een explosie van smaak. Super lekker!
Wie wens je wat toe?
Alle ondernemers onder ons, op betere tijden voor sommigen en dat de toekomst rooskleurig mag zijn!
TURNHOUT - Miko, het beursgenoteerde koffiebedrijf, gaat na enkele jaren zonder dividend de aandeelhouder opnieuw uitbetalen. Dat blijkt uit de jaarresultaten van… Lees meer
MEERHOUT - Een kleine maand na de sluiting van bakkerij Hoefnagels in Meerhout opende Mariën Meesterbakkers in hetzelfde pand in… Lees meer
HOOGSTRATEN – Teler Luc Krijnen plukte maandagochtend de eerste aardbeien en de Ghesellen van de Aardbei van Hoogstraten brachten het… Lees meer
MECHELEN, HERENTALS - Boretti, vooral bekend van kookfornuizen, plant in eerste instantie in België en Nederland verschillende trattoria. Onder meer… Lees meer
HERENTALS - Mondelēz International kondigde donderdag aan dat het meer dan 30 miljoen euro zal investeren in haar koekjesfabriek in… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen