Nieuws Kempen Zomertijd bij Made In Kempen

Zomertijd bij Made In Kempen

Zomertijd bij Made In Kempen

Made In Kempen schakelt vanaf nu naar zomermodus. Dat betekent dat we tijdelijk iets minder berichten brengen, maar we blijven wel de economische en bedrijfsactualiteit in de regio op de voet volgen.

6 weken lang krijgt u van ons (minstens) 2 artikels per werkdag in de plaats van de gebruikelijke 5. We verlagen ook onze frequentie van 5 nieuwsbrieven naar 2 per week. De komende 6 weken hoeft u dus alleen op dinsdag en vrijdag even uw mailbox te checken. Ondertussen presenteren we u ook de zomerreeks ‘Out of office’ waarin u kennis maakt met de gewone man of vrouw achter verscheidene Kempense ondernemers.  En via onze sociale media worden alle nieuwsitems gewoon verspreid zoals altijd, zodat u zeker niets moet missen.

Hou ons ook tijdens de zomermaanden zeker op de hoogte van nieuws over uw bedrijf. Een  investering, een nieuw project, een belangrijke personeelswissel, een overname, een uitbreiding, een gewonnen prijs, … het interesseert ons allemaal. Stuur de informatie en een bijpassende foto dus gerust naar redactie@madeinkempen.be.

Na een uitzonderlijk voorjaar, wordt dit ook ongetwijfeld een aparte zomer. Wij wensen u hoe dan ook fijne zomermaanden, staycation of niet.  Hou het veilig én hou Made in Kempen zeker in de gaten!

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.