Nieuws Limburg 1 op 1 netwerken in sterrenrestaurant

1 op 1 netwerken in sterrenrestaurant

1 op 1 netwerken in sterrenrestaurant

Matched is de naam van een nieuwe netwerkevent voor ondernemers, georganiseerd door JCI Limburg. Maar liefst 100 jonge high potentials worden in duo’s aan elkaar gekoppeld voor een gratis lunch in een Limburgs sterrenrestaurant. “Een combinatie tussen Blind Getrouwd en Komen Eten, maar dan voor Limburgs ondernemerstalent”, zegt kersvers voorzitter Bart Van Proeyen.

JCI is een netwerk van high potentials, leiders en ondernemers tussen de 18 en 40 jaar. Zowel de lokale afdelingen Genk, Haspengouw en Hasselt als de koepelorganisatie JCI Limburg gingen in september met een nieuw bestuur van start. Het komende jaar ligt de focus op het stimuleren van verbondenheid tussen de Limburgse afdelingen, onder meer door netwerkevenementen te organiseren zoals de jaarlijkse JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer.

Een eerste wapenfeit van de nieuwe besturen is Matched, een gedecentraliseerd netwerkevent, dat onder alle omstandigheden coronaproof zal georganiseerd worden op donderdag 25 november. “Omdat je nooit weet hoe het met de crisis zal evolueren, hebben we voor veiligheid gekozen en een unieke formule uitgewerkt”, zegt Bart Van Proeyen, de nieuwe voorzitter van JCI Limburg. “Vooreerst gaan we 100 ondernemende Limburgers met elkaar matchen op basis van hun psychologische en economische complementariteit. Daarvoor wordt op voorhand een uniek persoonlijkheidsprofiel afgenomen met behulp van de software van Thalento (Corda Campus, Hasselt). Op basis van de overeenkomsten krijgen de samengestelde duo’s een uitnodiging voor een lunch in een sterrenrestaurant, waar ze elkaar kunnen leren kennen. Noem het gerust een combinatie van Komen Eten en Blind Getrouwd, maar dan in de vorm van een businesslunch.”

De deelnemende restaurants zijn JER in Hasselt, De Kristalijn in Genk en de Tongerse zaken Altermezzo, Magis en De Mijlpaal. Hier worden bovendien enkele Captain Tables opgezet, waar beginnende ondernemers in contact kunnen komen met experts uit netwerkorganisaties en overheden.

Deelname aan Matched by JCI is gratis. Zich inschrijven kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.