Nieuws Limburg 10 aanwervingen in 10 maanden: Proactify gaat hard

10 aanwervingen in 10 maanden: Proactify gaat hard

10 aanwervingen in 10 maanden: Proactify gaat hard

Nog geen 10 maanden geleden hield de 23-jarige Lieze Geebelen haar eigen bedrijf Proactify boven de doopvont. Intussen heeft ze al 10 medewerkers aangeworven -toevallig allemaal vrouwen- die de klanten commercieel ondersteunen. Na de living bij haar thuis en een eerste kantoorruimte, volgt weldra de verhuizing van Lieze en haar team naar een locatie die ‘op de groei’ nog een tijdje moet kunnen meegaan.

Lieze Geebelen nam dus op jonge leeftijd het risico om een eigen zaak te starten, en wel in de commerciële dienstverlening aan bedrijven. Proactify haalt voor bedrijven leads binnen, zorgt voor commerciële opvolging, biedt klanten inzicht in hun eigen cliënteel, personeel, dealers en concurrenten, én zorgt voor de ontwikkeling van commerciële medewerkers.

Een instant succes, want het jonge bedrijfje is op korte tijd gegroeid tot een elftal, dat in heel België en zelfs al stukjes van Nederland en Duitsland actief is. “We zorgen ervoor dat onze klanten controle krijgen over hun sales, over hun groei en over hun marge”, zegt Lieze Geebelen. “Daar passen we een eigen techniek voor toe. Onze toegevoegde waarde zit in het feit dat we altijd proactief met onze klanten nadenken over hoe we hen specifiek kunnen helpen op commercieel vlak. Daarna vertellen we in detail wat we gedaan hebben en wat de resultaten zijn. Dat wordt gewaardeerd. Het groeiritme ligt enorm hoog, maar ons hoor je daar zeker niet over klagen!”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.