Nieuws Limburg 100% Limburgs design brengt geld in het laatje

100% Limburgs design brengt geld in het laatje

100% Limburgs design brengt geld in het laatje

Wil je de Limburgse economie én ons sociaal weefsel steunen, geef je best je geld uit aan unieke Limburgse initiatieven. Zoals WAW, een exclusieve gastronomische avond waar design-objecten van diverse Limburgse ontwerpers worden geveild.

Warm aanbevolen: een unieke en exclusieve avond waarop topchef Marco Cellini een gastronomisch diner bereidt voor bedrijfsleiders die een tafel voor 10 van hun beste klanten, personeelsleden, leveranciers of persoonlijke vrienden reserveren. Dat is WAW, de afkorting van We Are Wanderful. Organisator Een Hart voor Limburg linkt dit event op 7 december in Thor Central (Genk) aan de Limburgse designwereld. Want naast de culinaire, muzikale (o.a. DJ’s Buscemi en Lennow) en andere verwennerij, wordt de avond gekleurd door ontwerpers die op een uiterst creatieve manier de omkadering verzorgen (Jenny Stieglitz, Lore Langendries, Joren Peters, Caro van den Hole en Johan Bruninx).

Vanlessen

Daarnaast kan een ultiem bod worden gedaan op topcreaties van Lore Langendries, Michaël Verheyden, Frederik Delbart (designer van het jaar), Piet Stockmans en Fred Eerdekens. Zelfs de balletschoenen van Wim Vanlessen gaan onder de hamer. Hij hangt ze na zijn optreden op WAW letterlijk en figuurlijk aan de haak.

Shop
Op de webshop Wanderful.design worden trouwens exclusief producten van Limburgse designers aangeboden. De winkel is opgezet voor mensen die van kwaliteitsvolle, creatieve spullen houden en vanuit loyaliteit en duurzaamheid kiezen voor Limburgse producten. Meubelen, prints, handtassen,… afin, ga maar een keertje kijken…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Straf: Simons stopt

De Limburgse modeontwerper Raf Simons hangt de kapstok aan de kapstok... Na 27 jaar kondigt hij het einde aan van… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.