100 nieuwe leden voor Voka Limburg

Voka Limburg start 2013 met 2950 leden. Dat is 3,5 procent meer dan vorig jaar, omgerekend 100 leden. "Met ons politiek neutraal, pluralistisch, innovatief en internationaal georiënteerd beleid vertegenwoordigen we meer dan 75% van de toegevoegde waarde en de tewerkstelling in onze provincie", aldus gedelegeerd bestuurder Johann Leten. “2013 wordt een moeilijk jaar, maar meer dan ooit zijn onze leden onze enige reden van bestaan. Ons ledenaantal is de enige barometer die bepaalt of we al dan niet goed bezig zijn. Voka werkt, dat wordt door onze constante ledengroei bevestigd. We gaan er ook dit jaar alles en nog meer aan doen om onze leden-ondernemingen bij te staan in deze economisch instabiele tijden”.

Paul Kumpen“Onze aangroei de voorbije jaren situeerde zich vooral op het vlak van de kleinere ondernemingen, maar die zijn voor Limburg ontzettend belangrijk," vult voorzitter Paul Kumpen (foto) aan. "Zij zijn immers de groeiers van morgen en de grote bedrijven van overmorgen.”

De Nieuwjaarsinvitito die Voka Limburg donderdag traditioneel organiseert, is nog niet helemaal uitverkocht. Via de website zijn er nog kaarten te boeken (95 euro/leden, 195 euro/niet-leden).