Nieuws Limburg 120 dagen werken = weekend Maserati scheuren

120 dagen werken = weekend Maserati scheuren

120 dagen werken = weekend Maserati scheuren

Trixxo Jobs, de afdeling voor uitzendarbeid van de Trixxo-groep, pakt uit met een stunt. Uitzendkrachten die 120 dagen via het bureau werken, mogen een weekend met een Porsche of Maserati rijden.

“De bedoeling van deze actie is enerzijds om mensen te werven en aan Trixxo te binden,” aldus CEO Frank Vliegen van TRIXXO Jobs. “Anderzijds willen we in de steeds sneller evoluerende arbeidsmarkt, onze klanten beter en sneller helpen om de juiste kandidaten te vinden. Met deze stunt zullen we meer instroom krijgen en dus een betere match kunnen maken met de wensen van onze klanten.”

Trixxo heeft speciaal voor deze actie een website gebouwd. “Met het beloningssysteem willen we iedereen die zich aanmeldt garanderen dat wij een passende job, een optie op een vast contract en een unieke beloning hebben klaar liggen”, zegt Frank Vliegen nog. “Ook part-timers, flexijobbers en jobstudenten komen hiervoor in aanmerking. Kortom iedereen die werkt, wordt beloond. We zullen telkens opnieuw originele en een tikkeltje buitensporige incentives bedenken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.