Nieuws Limburg 20 kmo's op weg geholpen met hun verre export

20 kmo's op weg geholpen met hun verre export

20 kmo's op weg geholpen met hun verre export

Package 4 Growth is de naam van een nieuw begeleidingstraject dat Voka Limburg zal opzetten voor 20 Limburgse kmo’s die willen groeien door verre exportmarkten te benaderen. Dankzij de subsidies van de Provincie Limburg, krijgen de bedrijven kosteloos advies, tips, schriftelijke rapporten en andere contactmomenten met experts, om hun export in goede banen te leiden.

“Het is duidelijk dat Limburgse bedrijven vaak onvoldoende exportgericht zijn,” weet Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg. “Zo exporteert Limburg slechts 3% van het BBP buiten de Europese Unie en neemt de kloof met Vlaanderen steeds toe. Vandaar dat wij en de Provincie Limburg de krachten bundelen om 20 lokale kmo’s met een sterk exportpotentieel, te begeleiden naar de door hen gekozen verre exportmarkt.”

Wie zich hiervoor wil melden, moet dat doen bij Voka voor 10 juni.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.