Nieuws Limburg 200 Limburgse ondernemers spelen interland

200 Limburgse ondernemers spelen interland

200 Limburgse ondernemers spelen interland

“Van alle Limburgse ondernemers die internationaal actief zijn, doen 8 op de 10 zaken in Nederland”, zegt Bart Lodewyckx, gedelegeerd bestuurder van Unizo Limburg (links op de foto). “Daarmee blijven onze noorderburen veruit onze belangrijkste handelspartner. Daarna komen Duitsland (6/10) en Frankrijk (5/10). Het Verenigd Koninkrijk en Luxemburg volgen, met 3 van de 10 ondernemers die er zaken doen.

Met deze informatie in het achterhoofd hebben de ondernemersverenigingen MKB-Limburg (NL) en Unizo Limburg (BE) de handen in elkaar geslagen om 200 Belgische en Nederlandse ondernemers samen te brengen. Het doel was om het contact tussen de ondernemende buurlanden verder aan te scherpen.

Met succes, want de deelnemers waren laaiend enthousiast. In de Statenzaal van het Gouvernement in Maastricht leerden ze elkaar beter kennen en werden de zakelijke opportuniteiten afgetast. De beide gouverneurs, Herman Reynders en Theo Bovens, zagen dat het goed was. En nu op naar de 9 op 10!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.