Nieuws Limburg 2,4 miljoen cash voor Limburgse wonderpleister

2,4 miljoen cash voor Limburgse wonderpleister

2,4 miljoen cash voor Limburgse wonderpleister

Het geld blijft binnenstromen bij de jonge, innovatieve Limburgse bedrijven… Nu kondigt TheraSolve uit Diepenbeek aan dat de kas extra wordt gespekt met 2,4 miljoen euro. Investeerders geloven sterk in de pleister die het jonge bedrijf wil ontwikkelen om de therapietrouw bij patiënten te verhogen. De huidpleister geeft een discreet, maar doeltreffend signaal als er een medicijn moet ingenomen worden. Dit kan volgens de ontwikkelaars cruciaal zijn bij patiënten met Parkinson, Alzheimer, Multipele Sclerose, HIV, Hepatitis C, enzovoort.

pleister therasolveNa een eerste kapitaalronde in 2011, waarbij 2 miljoen werd opgehaald, zijn het nu nieuwe investeerders als Ark Angels Activator Fund en de Business Angels van BAN Vlaanderen, die samen met de bestaande aandeelhouders Thuja Capital en LRM, nog eens 2,4 miljoen op tafel leggen. Het is de bedoeling om hiermee de ontwikkeling af te ronden en ermee de markt op te trekken.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.