Nieuws Limburg 2Pharma slaat grote Duitser aan de haak

2Pharma slaat grote Duitser aan de haak

2Pharma slaat grote Duitser aan de haak

De verdeler van farmaceutische producten 2Pharma uit Heusden-Zolder heeft een exclusief contract getekend met de Duitse multinational Dr. Falk Pharma, gespecialiseerd in de ontwikkeling en de wereldwijde verkoop van geneesmiddelen voor darm- en leverziekten. Daardoor zal het voedingssuplement Fibrofalk van Dr. Falk Pharma voortaan naar alle apotheken in België en Luxemburg worden verzonden vanuit Midden-Limburg.

“Voor 2Pharma is dit al het zesde internationale merk dat we sinds de oprichting in 2007 exclusief opnemen in onze portefeuille van voorschriftvrije producten,” zegt ceo Sven Martens. “Deze uitbreiding van het gamma zal de omzet een nieuwe boost geven. In zijn totaliteit groeide 2Pharma in 2012 tot dusver met 36%. Vorig jaar haalden we een omzet van 5,5 miljoen euro, en verdubbelden we ons aantal vaste medewerkers van 9 tot 18. Voor 2012 verwachten wij, ondanks de onzekere economische omstandigheden, deze gezonde organische groei dus verder te zetten,” besluit Martens.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.