Nieuws Limburg 3 architectenbureaus fusioneren aan Boulevard

3 architectenbureaus fusioneren aan Boulevard

3 architectenbureaus fusioneren aan Boulevard

De architectenbureaus MASSarchitects (Massimo Pignanelli, Hasselt), DAR architecten (Joris Diliën, Houthalen) en SAQ architects (Frederik Vaes, Brussel) hebben beslist om hun creativiteit en ervaringen te bundelen en samen te werken als één bureau. Michel Janssens werd aangetrokken manager en zal als CFO mee de lijnen uitzetten. Het nieuwe bureau zal UAU collectiv heten en zich vestigen aan de Blauwe Boulevard in Hasselt. In totaal zullen er 15 architecten werkzaam zijn.

UAU collectiv_1De 3 bureaus vullen elkaar goed aan. Zo bouwde Massimo Pignanelli in en rond Hasselt een sterke reputatie op in zowel villa’s, horeca-, loft- en retailprojecten en interieurs, telkens met een typerende serene look. Frederik Vaes is daarentegen internationaal georiënteerd, met onder meer het Bikini Berlijn Project, maar ook andere leisure- en retailprojecten in grootsteden als Londen, New York en Brussel. UAU collectiv wordt vervolledigd door het bureau van Joris Diliën, die bekend staat voor grootschalige woon- en retailprojecten binnen een stedelijke context. Deze creativiteit wordt aangevuld met de ‘vierde poot’, meer bepaald Michel Janssens. Hij is geschoold in marketing en accountancy en was 15 jaar lang actief bij befaamde multinationals in verkoopfuncties.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.