Nieuws Limburg 3 grote onderscheidingen voor Zonhovense start-up

3 grote onderscheidingen voor Zonhovense start-up

3 grote onderscheidingen voor Zonhovense start-up

cardiff laureaatCardiff, het jonge bedrijfje uit Zonhoven dat bier- en andere drankvaten uit kunststof maakt (zie eerder artikel), heeft zopas op de Greener Packaging Awards 3 onderscheidingen weggekaapt. Zowel voor de vermindering van de verspilling, de ‘end-of-life’ als in de categorie ‘preventie’, werd Cardiff genomineerd. Het product van Cardiff is dan ook erg duurzaam en een goed alternatief voor vaten uit inox.

De jaarlijkse awards worden uitgereikt door belangrijke instanties als Valipack, Gondola en Fost Plus. Doorgaans zijn de laureaten grote spelers, die ook dit jaar niet op de erelijst mochten ontbreken, zoals Colruyt, Carrefour, L’ Oreal of Procter & Gamble. Het was voor Cardiff dan ook een grote eer om in de galerij der groten met zoveel prijzen overladen te worden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.