Nieuws Limburg 3 nieuwe partners bij Genks advocatenkantoor

3 nieuwe partners bij Genks advocatenkantoor

3 nieuwe partners bij Genks advocatenkantoor

Advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten in Genk, verwelkomt drie nieuwe partners: Leen Wetsels, Sabrina Fiorelli en David Van Iseghem versterken het kernteam van de vijf vennoten die er al waren. Samen hanteren ze een strategie van verdere groei. Op 8 jaar tijd is Arts, Cleeren & Vennoten uitgebreid van 7 naar meer dan 30 medewerkers. Het kantoor legt zich toe op adviesverlening aan ondernemers en overheden.

A&C, foto Leen, David, Sabrina“We zijn fier aan te kondigen dat Leen Wetsels, Sabrina Fiorelli en David Van Iseghem mee aan de kar zullen trekken,” zegt Geert Reniers, die samen met Tom Arts, Frank Cleeren, Inke Dedecker en David Engelbos tot op heden het team van partners vormt. “Elk vanuit hun specialisatie zorgen zij voor inhoudelijke meerwaarde. Door zich als partner te verankeren, bevestigen ze hun geloof in onze toekomstvisie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.