Nieuws Limburg 30 jobs bij groen softwarehuis in Hasselt

30 jobs bij groen softwarehuis in Hasselt

30 jobs bij groen softwarehuis in Hasselt

Het Limburgs klimaatbedrijf Nuhma en het dienstverlenend bedrijf Cipal investeren samen meer dan 2,5 miljoen euro in Green Valley Belgium. Dit is een softwarehuis dat gespecialiseerd is in klantenbeheer voor de publieke sector. E-government, zeg maar. Green Valley is op dat vlak al toonaangevend in Nederland.

Foederer HasseltNuhma, dat eigendom is van de Limburgse gemeentebesturen, participeert in het project om de eigen aandeelhouders software te kunnen aanbieden die minder kost en meer kan. “Dit moet de dienstverlening naar Limburgse burgers en bedrijven verhogen, onder meer door de automatisering van de loketfunctie voor het beantwoorden van allerlei vragen,” zegt Ludo Kelchtermans, gedelegeerd bestuurder van Nuhma (foto). “We willen ook investeren in duurzame tewerkstelling op eigen bodem. Het project zou op termijn goed zijn voor 30 voltijdse jobs.”

Nuhma heeft vandaag al belangrijke participaties in Aspiravi, C-Power, Bionerga, SPE-Luminus, Limburg Wind en TV-Limburg.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.