30 wijnhandelaars verenigd op Winefair 2015

Vanaf volgende vrijdag wordt in Lanaken de derde editie van Winefair georganiseerd, een grote beurs, die telkens duizenden bezoekers lokt. Meer dan 30 wijnhandelaars laten er hun beste soorten degusteren. Daarnaast zijn er ook stands van voedingsproducenten en dienstverleners. Afgewerkt met heel wat live entertainment, slaagt organisator Stefan Frissen er telkens in, om hier een topevenement van te maken.

winefair lanakenNieuwigheid dit jaar, is onder meer de samenwerking met CityLife, de nieuwe digitale kortingenkaart die onlangs gelanceerd werd. Tijdens Winefair kunnen er met de kaart, die gratis wordt uitgedeeld, wijnen en kortingen gewonnen worden.

Winefair organiseert trouwens samen met opleidingsinstantie WineWise nog een andere wedstrijd. Twaalf gepreselecteerde beursbezoekers mogen tijdens een praktische proef uitmaken wie de Winetaster of the Year wordt. De winnaar wordt een jaar lang bedolven onder de proefpakketten, krijgt een doorgedreven opleiding en mag op wijnreis naar Frankrijk.

Nieuw zijn tevens de samenwerking met de Hasseltse wijnbar en restaurant L' Aperi Vino van Dirk Hendrickx en het pop-uprestaurant, dat tijdens de beurs 'streetfood' zal presenteren. Alle info over de locatie, openingsuren en tickets, is te vinden via deze link.