Nieuws Limburg 35 snelle jongens gezocht voor Genk-Sint-Truiden

35 snelle jongens gezocht voor Genk-Sint-Truiden

35 snelle jongens gezocht voor Genk-Sint-Truiden

Na Hasselt in 2018 komt maaltijdbezorger Deliveroo binnen enkele weken naar Genk en Sint-Truiden. Het platform waar restaurants op kunnen aansluiten om hun maaltijden aan huis te laten leveren, zegt vroeger dan voorzien naar de twee Limburgse voetbalsteden te komen. Er worden meteen 35 werknemers gezocht om de bedeling voor hun rekening te nemen.

Via de app of de website van Deliveroo kan je eten van een lokaal restaurant bestellen en thuis, of waar je ook wil, laten bezorgen door de koeriers. Deliveroo is al aanwezig in meer dan 17 Belgische steden, waaronder Hasselt. Daar komen dus heel snel Genk en Sint-Truiden bij. zijn de tweede en derde Limburgse stad waar Deliveroo neerstrijkt. Sinds juni 2018 is Deliveroo aanwezig in Hasselt.

“We zijn er trots op dat we onze uitbreiding in België kunnen voortzetten”, zegt Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder Deliveroo België. “We weten dat het moeilijk is voor de horeca en we willen de lokale restaurants in Genk en Sint-Truiden zo veel mogelijk ondersteunen.”

Deliveroo komt sneller dan eerst voorzien naar de derbysteden. “We merken op beide plaatsen al een tijdje een sterke vraag naar Deliveroo. Lokale restaurants weten dat ze via onze koeriers hun omzet tot 30% kunnen verhogen. Dat is niet niks. En ook de klanten staan te popelen om van onze service gebruik te kunnen maken.”

Om de start in de twee steden mogelijk te maken, zoekt Deliveroo nog 35 koeriers. “Voorwaarde is dat het mensen zijn die flexibele werktijden zoeken”, aldus nog Van Nuffel. “De koeriers van Deliveroo zijn hun eigen baas en kunnen zelf bepalen of en wanneer ze willen werken. Zo kunnen ze hun werk aanpassen aan hun leven en niet andersom.” Kandidaten kunnen zich melden via deze website.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.