Nieuws Limburg 4 broers nemen Foxx (Dilsen-Stokkem) over

4 broers nemen Foxx (Dilsen-Stokkem) over

4 broers nemen Foxx (Dilsen-Stokkem) over

Foxx AV, een bedrijf dat audiovisuele producties verzorgt, komt in handen van de tweede generatie. De vier broers Voss, waarvan Stefan de vestiging in Dilsen-Stokkem leidt, nemen de aandelen over van hun vader.

Foxx is van origine een Nederlands bedrijf, actief in audiovisuele installaties en projecten. Tien jaar geleden besliste oprichter Hans Voss om in Dilsen-Stokkem ook een Belgische tak te openen. In die tijd wist Foxx een mooi klantenbestand op te bouwen voor de levering van professioneel materiaal voor beeld, licht, geluid en communicatie, met namen als Provincie Limburg, tal van gemeentebesturen, UHasselt en Sabic.

Intussen zijn de broers Jeroen, Michel, Stefan en Wouter Voss actief in de onderneming. Zij nemen nu de aandelen over van de eerste generatie. Stefan Voss (29) zal vanuit Dilsen-Stokkem de Belgische markt voor zijn rekening nemen. En hij krijgt meteen een volle agenda voor de voeten geschoven. “We gaan mee in het verhaal van high tech en geavanceerde ICT, dat zich uit in toepassingen voor hybride thuiswerk, online vergaderen, digitaal afstandsonderwijs, narrowcasting of grootformaat LED-technologie”, aldus Stefan Voss. “We zien de toekomst dus positief tegemoet.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.