Nieuws Limburg 4 Domino’s vallen in Limburg

4 Domino’s vallen in Limburg

4 Domino’s vallen in Limburg

Houthalen, Maaseik, Maasmechelen en Lanaken: dat zijn de locaties waar Domino’s Pizza straks een nieuwe vestiging zal openen. De Limburgse restaurants maken deel uit van een totale strategie, waarbij de keten maar liefst 20 nieuwe zaken nog dit voorjaar zal presenteren.

Met de uitbreiding van het aantal filialen wil Domino’s een antwoord bieden op de groeiende vraag naar bezorgmaaltijden. Op dit ogenblik telt de keten al 110 zaken in ons land. Over vijf jaar wil het bedrijf in ons land 250 vestigingen tellen.

Momenteel geeft de pizzaketen naar eigen zeggen werk aan 2.500 mensen in België. Elke nieuwe vestiging is goed voor nog 20 à 25 extra werknemers, zegt een woordvoerster. Domino’s werkt met eigen koeriers.

Wereldwijd heeft de keten ruim 15.000 vestigingen in meer dan 89 landen. Domino’s Pizza is een van oorsprong Australisch bedrijf.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.