Nieuws Limburg 4 Limburgers kandidaat Manager van het Jaar

4 Limburgers kandidaat Manager van het Jaar

4 Limburgers kandidaat Manager van het Jaar

Het weekblad Trends heeft de 10 genomineerden bekendgemaakt voor de onderscheiding Manager van het Jaar. Het gaat om één van de meest prestigieuze prijzen voor bedrijfsleiders in ons land. Op de shortlist staan ook de namen van 4 Limburgers: André Knaepen van Cegeka is evenwel de enige die zelf Limburger is én de hoofdzetel van zijn bedrijf in deze provincie heeft. Daarnaast zijn Urbain Vandeurzen van LMS International in Leuven en Alain Bernard van baggergroep DEME in Zwijndrecht, Limburgse CEO’s die net buiten de grenzen het mooie weer maken. En tot slot staat ook Frank Coenen op de lijst. Hij is dan wel geen gouwgenoot, maar stuurt wel Tessenderlo Group aan, wat we nog altijd een Limburgs bedrijf mogen noemen.

De andere kandidaten zijn Paul Bulcke (Nestlé), Wouter De Geest (BASF Antwerpen), Duco Sickinghe (Telenet), Chris Vandoorslaer (Carta Mundi), Karel Plasman (Acerta) en Eric Van Zele (Barco). Wie zich registreert kan nog tot 8 december een stem uitbrengen op de website van Trends.

De vorige Limburgse winnaars waren LRM-directeur Stijn Bijnens (met zijn Netvision in 1999) en Roos Claeys (Kinepolis in 1997).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.