Nieuws Limburg 4 miljoen voor nieuwe BMW-garage Hasselt

4 miljoen voor nieuwe BMW-garage Hasselt

4 miljoen voor nieuwe BMW-garage Hasselt

De Hasseltse BMW-dealer van Osch gaat een nieuwe showroom bouwen aan de Hasseltse ring. Met de investering is een bedrag gemoeid van 4 miljoen euro. Het nieuwe gebouw is eind dit jaar operationeel.

van osch hasseltIn Nederland zijn showrooms op meerdere verdiepingen geen uitzondering meer. In ons land is de nieuwe showroom van BMW- en Mini-dealer van Osch nog één van de weinige. “We investeren bewust in een opvallende showroom, die bestaat uit een gelijkvloers en twee verdiepingen,” aldus afgevaardigd bestuurder Leo van Osch.

Van Osch heeft momenteel vestigingen in Halen en Hasselt en heeft voor Limburg de exclusieve verdeelrechten voor de elektrische i-modellen van BMW. Met de investering is een bedrag van 4 miljoen euro gemoeid. Ook de realisatie van het gebouw kleurt Limburgs. Het ontwerp is van de hand van het bureau Holistic Architecture en de bouw is gegund aan de Limburgse industriebouwer Mathieu Gijbels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.