Nieuws Limburg 4000 liefhebbers verkiezen bier van Hoeseltse ondernemer

4000 liefhebbers verkiezen bier van Hoeseltse ondernemer

4000 liefhebbers verkiezen bier van Hoeseltse ondernemer

Maar liefst 4.000 mensen brachten zopas hun stem uit voor de verkiezing van het beste biobier van Vlaanderen. De goudkleurige Triple K van Kristof Vanhees, die tevens de biosupermarkt Biosenza in Hoeselt uitbaat, kwam als algemeen winnaar uit de bus.

Bioforum Vlaanderen had eerst uit 150 biobieren 18 kanshebbers geselecteerd voor de competitie. De consumenten werden uitgenodigd om daaruit hun favoriet aan te duiden. Het relatief nieuwe bier Triple K haalde het met vlag en wimpel. Het goudkleurige biobier van ondernemer Kristof Vanhees bevat Belgische hop en biologische klaver. De toevoeging van de klaver was een probeersel omdat een tekening van het kruid verwerkt zit in het logo van Biosenza, de supermarkt van Kristof Vanhees. Draaide dat even goed uit zeg!

“Een nieuw biobier op de markt brengen is niet evident”, aldus de brouwer-winkelier. “Ons uniek klaver-speciaalbier werd pas in mei gelanceerd en wij zijn dan ook enorm fier op deze erkenning. Dit is zowel een mooie appreciatie van het bier als een hart onder de riem voor onze trouwe klanten die blijkbaar massaal gestemd hebben. Ik vind het ook een positief signaal naar de biowinkels dat zij nog steeds het verschil kunnen maken met lokale initiatieven.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.