42 verschuift naar 4-22

Op 22 oktober had normaal gezien het grootschalige ondernemersevent Forty Two moeten plaatsvinden in en rond het Terhills Hotel in Maasmechelen. Maar de overvolle eventkalender heeft de organisatie doen beslissen om uit te wijken naar de symbolische datum 22 4 22.

"Er zijn een aantal goede redenen voor dit uitstel", zegt Jeroen Meens, bezieler van Forty Two. "Nadat anderhalf jaar alles stil heeft gelegen, zien we nu plots een lawine aan events in deze periode, met overvolle agenda's en keuzestress tot gevolg. Als Forty Two willen wij de beste beleving kunnen garanderen voor ons event. We nemen dan wel graag al eens een risico, maar niet als dat betekent dat we moeten inboeten aan beleving voor onze bezoekers, partners en medewerkers."

"Het is, zoals de Fransen het mooi zeggen, 'reculer pour mieux sauter'. Daarom kiezen we ervoor om Forty Two te laten doorgaan op een moment waar je nog niet aan event-binging kan doen. Een moment waar we met zijn allen terug wat meer ademruimte hebben. En dat moment is op 22 4 22. Yes. Een meer symbolische datum is moeilijk te vinden..."

"Ah ja, nu hebben we enkele maanden tijd om nog wat extra’s uit te vogelen en waar te maken. Op die manier krijgen we de kans om onze meest wilde fantasieën vorm te geven. Wij zijn er alvast van overtuigd dat het op deze manier een betere zaak is voor iedereen!"

(Wie al een ticket had gekocht voor 22 oktober kan kiezen voor een terugbetaling of het automatisch laten omzetten naar april 22).