Nieuws Limburg 450 personeelsleden krijgen eigen drinkbeker

450 personeelsleden krijgen eigen drinkbeker

450 personeelsleden krijgen eigen drinkbeker

Heb je al eens becijferd hoeveel plastic bekertjes jaarlijks in jouw bedrijf worden weggegooid? Of hoeveel liter afwasmiddel er wordt verbruikt om alle glazen proper te houden? Winkelketen AS Adventure heeft de optelsom gemaakt: 57.000 bekertjes verdwijnen er daar jaarlijks in de prullenmand. En dus is de retailer tot de conclusie gekomen dat elke medewerker voortaan een eigen beker krijgt.

contigo flessenBij Contigo, het merk van drinkbekers dat wordt verdeeld door het Hasseltse Kambukka, liet AS Adventure een bestelling van 450 stuks binnenrollen. Dat wil zeggen dat iedere collega weldra met zijn eigen lek- en morsvrije waterfles of drinkbeker door het bedrijf zal hossen. “Milieuvriendelijk en trendy, precies de waarden die wij als onderneming willen uitstralen,” zo luidt de argumentatie van AS Adventure. “Goedkoper ook, én gezonder. Want door meer water te tanken dan een klein bekertje, zal er meer water gedronken worden en dat is perfect voor een gezond lichaam.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.