Nieuws Limburg 5 extra adviseurs voor steun aan Limburgse bedrijven

5 extra adviseurs voor steun aan Limburgse bedrijven

5 extra adviseurs voor steun aan Limburgse bedrijven

POM Limburg, het orgaan dat Limburgse bedrijven met raad en daad bijstaat in hun ontwikkeling, heeft in één klap 5 nieuwe adviseurs in dienst genomen. Zij zijn de belichaming van de metamorfose die POM Limburg recent heeft doorgemaakt. Het aantrekken van directeur Frank Zwerts was daarbij de eerste stap.

De 5 kersverse experts nemen hun bagage uit zowel de overheidssector als de bedrijfswereld mee. Ze zullen vooral sectorgebonden projecten uitvoeren en overlegplatformen ondersteunen. Wie zijn het?

• Tom Philips (33 jaar, uit Leefdaal): komt over van POM Vlaams-Brabant waar hij verschillende jaren actief was als stafmedewerker en expert regionale economische ontwikkeling.

• Joris Vanormelingen (26 jaar, uit Leuven): maakt de overstap van de VDAB waar hij expert arbeidsmarktregie was. Daarvoor verrichtte hij o.a. wetenschappelijk onderzoek bij het HIVA (Hoger Instituut voor de Arbeid en Samenleving).

• Ewout Willems (25 jaar, uit Landen): was als ambtenaar lokale economie bij de stad Tienen actief rond stadsontwikkeling en handelskernversterking. Als beginnend ondernemer brouwt hij zijn eigen bier, Hellebaard.

• Ludwig Prinsen (54 jaar, uit Halen): beschikt over een ruime ervaring in diverse sectoren dankzij eerdere tewerkstellingen bij o.a. Sirris, Bednet, KBC, Siemens en DSM.

• Ann-Sophie Bakkers (23 jaar, uit Bree): studeerde in 2016 af als Master in de Sociale Wetenschappen en ging vervolgens als interimkracht aan de slag bij POM Limburg, waar ze nu op vaste basis wordt aangeworven.

Zij staan bij POM Limburg graag tot uw dienst!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.