Nieuws Limburg 5 miljoen voor nieuw Syntra-complex in Neerpelt

5 miljoen voor nieuw Syntra-complex in Neerpelt

5 miljoen voor nieuw Syntra-complex in Neerpelt

Syntra Limburg en de gemeente Neerpelt hebben het startsein gegeven voor de realisatie van een nieuwbouw op de huidige campus. Beide partijen investeren samen 5 miljoen euro om in Neerpelt een centrum te bouwen dat tegemoet komt aan alle opleidingsbehoeften in Noord-Limburg. In het gebouw, dat een landmark moet worden voor iedereen die Neerpelt binnenrijdt, zullen op de hogere verdiepingen ook andere regionale diensten, zoals Welzijnsregio Noord-Limburg, gehuisvest worden.

syntra-neerpelt“De nieuwbouw maakt deel uit van een masterplan voor de komende 10 jaar,” zegt burgemeester Raf Drieskens. “In die periode zullen er nog 2 bouwfases uitgerold worden die nog 2 andere gebouwen zullen omvatten.” Het volume dat nu wordt gepland, en tegen september 2016 klaar moet zijn, heeft al een oppervlakte van 5.000m².

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.