Nieuws Limburg 500 euro voor aanbrengen programmeur

500 euro voor aanbrengen programmeur

500 euro voor aanbrengen programmeur

De IT-firma aariXa uit Herk-de-Stad zit niet om een stunt verlegen. Nadat eerder al eens het wereldrecord van de grootste QR-code werd gevestigd (foto), lanceert het bedrijf nu een actie om nieuwe analist-programmeurs te vinden. Wie de naam doorspeelt van een kandidaat die later wordt aangeworven, krijgt 500 euro cash. Er werken vandaag al zo’n 55 mensen bij aariXa, maar de groei wordt geremd door een gebrek aan nieuwe specialisten.

aariXa QR“Omdat wij ons vooral focussen op de ‘echte’ IT-programmeurs is het niet altijd even makkelijk om personeel te vinden,” zeggen Managing Directors Erwin Vermeulen en Erwin Tips. “Dan kan je twee dingen doen: ofwel verlaag je de aanwervingseisen, en dus de kwaliteit. Dat willen we niet. Ofwel probeer je nieuwe methodes uit om meer mensen te laten solliciteren. Aangezien we houden van eenvoud en duidelijkheid, kozen we voor dit toch wel heel makkelijk systeem. Iedereen die met een computermuis kan klikken (en surft naar deze site) heeft dus kans om een goede kandidaat aan te brengen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Bilzen, Diepenbeek
Bilzen

Zizoo: dat is er opnieuw eentje bij

Zizoo, met 3 winkels actief in consumenten-IT, webdesign en IT-services voor bedrijven, maakt bekend dat het IT-bedrijf Delta Technics uit… Lees meer

Beringen
Beringen

Essec stuurt fixers op pad

Telecom- en IT-groep Essec heeft een nieuwe dienstverlening opgestart. Een team van specialisten zal worden ingezet om op dagbasis IT-infrastructuur… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.