Nieuws Limburg 6 Zinnen sluit over 6 maanden

6 Zinnen sluit over 6 maanden

(Foto: Toon Robeyns)

6 Zinnen sluit over 6 maanden

In juli stoppen Karoline Juvyns en Jan Wouters met hun restaurant 6 Zinnen in Hasselt. Nochtans een succesformule die klaar was voor een eerste Michelinster. Toch is het nu “tijd voor iets anders”, zo laat het koppel weten.

Jan Wouters is een getalenteerde chef die na een brede opleiding in gekende Limburgse topzaken, 9 jaar geleden zijn eigen restaurant 6 Zinnen opende. Daarbij kreeg hij assistentie van zijn vrouw Karoline, die de bediening voor haar rekening ging nemen. Een gouden duo, dat alleen maar lovende kritieken heeft gekregen. Creatieve, pure en heel toegankelijke gerechten, geserveerd in een huiselijk kader, door een enthousiaste gastvrouw…

Daar moest ooit een ster van komen! Met een score van 14,5 in Gault&Millau is 6Zinnen er heel dicht bij. Toch gaat het duo weldra een andere richting uit. “Voor ons wordt 2022 een spannend jaar, want met spijt in ons hart stoppen wij met de uitbating van 6 Zinnen in juli”, zeggen Jan & Karoline op hun sociale mediakanalen. “We willen zeker onze gasten bedanken voor dit avontuur van 9 jaar! Maar de tijd voor iets anders is gekomen, we zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging. Voor de resterende periode blijven we zoals steeds 100% onszelf. We houden jullie op de hoogte!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.