Nieuws Limburg 90% Jaga-werknemers tekent petitie voor Kriekels

90% Jaga-werknemers tekent petitie voor Kriekels

90% Jaga-werknemers tekent petitie voor Kriekels

De werknemers van radiatorenfabrikant Jaga hebben in het bedrijf een petitie laten rondgaan waarmee ze zich kanten tegen de kritiek die een externe vakbondsman had geuit tegen bedrijfsleider Jan Kriekels, en meer bepaald tegen diens uitspraken in het tv-programma The Sky is the Limit. “Meer dan 90 procent van de collega’s heeft direct en met plezier de petitie getekend,” zegt Raf Moors. “Dit als steun aan Jan Kriekels. We zijn fier om in dit bedrijf te mogen werken en hopen dat het nog lang zal blijven bestaan.”

Jan Kriekels2“Er zijn zelfs mensen na de werkuren speciaal langsgekomen om de petitie nog te tekenen,” aldus Moors. “Tot donderdagmiddag leggen we de formulieren aan onze receptie. We hopen dat het signaal hiermee overal duidelijk wordt. Een externe vakbondsman moet niet proberen zich te profileren in onze naam.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.