Nieuws Limburg A Plus Design (Zonhoven) neemt Publides over

A Plus Design (Zonhoven) neemt Publides over

A Plus Design (Zonhoven) neemt Publides over

Hoewel ze zelf nog maar 8 jaar bestaan, heeft het Zonhovense A Plus Design de Hasselte standbouwer Publides overgenomen. Publides geldt met meer dan 35 jaar op de teller als één van de grootste firma’s in de branche. “Aangezien de zaakvoerders op leeftijd waren gekomen en er zich niet onmiddellijk opvolging aandiende, zijn we eerder toevallig over een overname gaan onderhandelen,” vertelt Steven Vanwetswinkel , zaakvoerder van A Plus Design. “Aangezien wij vooral printwerk op groot formaat leveren, en dit nauw aansluit bij de visibiliteit die op een beursstand moet gecreëerd worden, zagen we hier wel synergievoordelen in.” A Plus Design telt klanten als Brussels Airport, BNP Paribas of Media Markt, terwijl Publides onder meer Essec, Vandersanden en de UHasselt tot het klantenbestand mag rekenen.

De klanten van beide bedrijven reageren positief op de overname. “Het is uiteraard een beetje aftasten hoe we de twee ondernemingen perfect kunnen integreren,” zegt Vanwetswinkel nog. “Maar het lukt toch al vrij aardig. De ervaren mensen van Publides die we mee hebben overgenomen, kennen hun job erg goed, waardoor de continuïteit gewaarborgd is.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.