Nieuws Limburg a2o Architecten kanshebber voor dikke prijs

a2o Architecten kanshebber voor dikke prijs

a2o Architecten kanshebber voor dikke prijs

ArchDaily, met meer dan 350.000 lezers per dag (7 miljoen per maand), veruit de meest bezochte architectuurwebsite ter wereld, heeft de shortlist bekendgemaakt voor de jaarlijkse Building of the Year Awards. Meer dan 18.000 architecten en designliefhebbers hebben al hun stem uitgebracht op de meer dan 3.000 inzendingen. Bij de finalisten zit ook een Limburgs project: a2o Architecten uit Hasselt is met de verbouwing van het voormalige Clarissenklooster in Hasselt, bij de kanshebbers. Een grote eer voor het team van Jo Berben, Ingrid Mees en Luc Vanmuysen. Er kan nog gestemd worden tot 4 februari. Wie het Limburgse project wil steunen, kan terecht op deze link.

ClarenhofHet Clarissenklooster werd destijds gekocht door Probis (Patrick Kerkhofs) en verkocht door Vestio (Ed Somers). Zij vertrouwden de renovatie naar een woonzorgcentrum en serviceflats toe aan a2o (ontwerp) en Heijmans Bouw (uitvoering). Vorig jaar vond de officiële opening plaats. (Foto: Architectura.be)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.