Nieuws Limburg Aanbesteding: grote ict-opdracht Open Universiteit

Aanbesteding: grote ict-opdracht Open Universiteit

Aanbesteding: grote ict-opdracht Open Universiteit

De Open Universiteit heeft een grote opdracht voor levering van hardware.

1) Dataopslagapparatuur
Voor dataopslagapparatuur geldt dat de levering van producten dient ter uitbreiding van de capaciteit en ter vervanging van afgeschreven apparatuur. Daarom dienen alle te leveren producten zodanig compatibel te zijn met de reeds aanwezige producten dat de nieuwe producten integraal samenwerken met aanwezige producten en de combinatie als homogene dienst kan worden beheerd. De gemiddelde vervangingstermijn van de apparatuur is 5 jaar. De leveringen kunnen gedurende de hele looptijd van de raamovereenkomst plaatsvinden, waarbij in het algemeen kleine aantallen worden gevraagd maar bij projecten incidenteel ook grotere aantallen kunnen worden gevraagd.
2) Serverapparatuur
Voor serverapparatuur geldt dat de levering van producten dient ter uitbreiding van de capaciteit en ter vervanging van afgeschreven apparatuur. Daarom dienen alle te leveren producten zodanig compatibel te zijn met de reeds aanwezige producten dat de nieuwe producten integraal samenwerken met aanwezige producten en de combinatie als homogene dienst kan worden beheerd. De gemiddelde vervangingstermijn van de apparatuur is 5 jaar. De leveringen kunnen gedurende de hele looptijd van de raamovereenkomst plaatsvinden, waarbij in het algemeen kleine aantallen worden gevraagd maar bij projecten incidenteel ook grotere aantallen kunnen worden gevraagd.

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.