Aanbesteding: Wie levert de speeltoestellen voor gemeente Peel en Maas

De gemeente Peel en Maas zoekt een bedrijf dat speeltoestelling wil leveren, het gaat om een klus van zo'n vier ton.
Hieronder meer info afkomstig uit de publicatie: 
 
Huidige situatie
De fusiepartners Helden, Kessel, Maasbree en Meijel hadden elk hun wijze om hun speeltoestellen te verwerven. De voormalige gemeente Helden had een raamovereenkomst voor de levering van speeltoestellen met een zestal leveranciers. Deze raamovereenkomst eindigde van rechtswege op 1 juni 2010. De overige fusiegemeenten kende geen contracten m.b.t. speeltoestellen.
Vanwege haar schaalgrootte dient de nieuwe gemeente Peel en Maas voor selectie van haar leveranciers van speeltoestellen te voldoen aan de Europese aanbestedingswetgeving.
Voor de jaren 2010 t/m 2014 is momenteel in de (meerjaren)begroting van de Gemeente Peel en Maas een voorziening van € 90.000 per jaar op genomen voor de vervanging van speeltoestellen. De vervangingen van 2010 zijn nog niet gerealiseerd en zullen spoedig na afronding van deze aanbesteding opgepakt worden.
(Deze opgave dient alleen ter indicatie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.)
 
Gewenste situatie
 
De gemeente Peel en Maas wil door middel van de zes raamovereenkomsten haar diverse behoefte aan houten, stalen en kunststoffen speeltoestellen kunnen invullen. Er zullen dan ook leveranciers geselecteerd worden, die een breed assortiment kunnen aanbieden, waardoor binnen de verschillende categorieën (hout, staal en kunststof) een breed aanbod voorhanden is. Naast de al eerder genoemde categorieën onderscheidt Peel en Maas de categorie sporttoestellen.
Meer info klik hier . 
pBron: a href="http://www.wijlimburg.nl"wijlimburg.nl/a. Overgenomen met toestemming./p