Nieuws Limburg Aanbestedingen: bouwkundig ontwerp sportinfrastructuur Heerlen

Aanbestedingen: bouwkundig ontwerp sportinfrastructuur Heerlen

Aanbestedingen: bouwkundig ontwerp sportinfrastructuur Heerlen

De opdracht bestaat uit het maken van bouwkundige ontwerpen inzake een multifunctionele accommodatie welke bestaat uit:· Sporthal met 3 speelvelden, multifunctioneel te gebruiken, compleet met de bijbehorende ruimtes (Kleed- en doucheruimten, toiletten bergingen etc.)· Multifunctionele ontmoetingsruimten (horeca, zaal, vergaderruimte etc.)· Ruimtes t.b.v. buitensport (Kleed- en doucheruimten, toiletten bergingen etc.)· Centrale functies (entree, toegangen verkeersruimten etc.)· Omliggend terrein met een parkeerplaats voor 40-50 p.p. Deze parkeerplaats moet tevens ruimte bieden voor het plaatsen van een feesttent.De begrote bouwkosten bedragen 5.000.000 euro (excl. BTW): 4.000.000,= euro aan bouwkundige en constructiekosten en 1.000.000 euro aan installaties.

De in deze selectieleidraad genoemde aantallen/bedragen zijn indicatief. De werkelijke situatie kan afwijken van de in deze selectieleidraad genoemde situatie.

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.