Nieuws Limburg Aangekondigd in 2 maanden: 1.475 jobs

Aangekondigd in 2 maanden: 1.475 jobs

Aangekondigd in 2 maanden: 1.475 jobs

Als we de optelling maken van alle nieuwe projecten die hier op deze website in de afgelopen maanden werden aangekondigd, komen we ten minste aan 10 investeringen die elk minstens 30 nieuwe jobs beloven. Voka Limburg heeft voor ons de optelling gemaakt: het gaat om 1.475 banen, verdeeld als volgt:

Corneel Geerts 100 Maasmechelen
H. Essers 450 Genk
Van Cranenbroek 75 Hamont-Achel/Overpelt
VDL Klima 70 Hamont-Achel
Blauwe Boulevard 500 Hasselt
Callexcell 100 Sint-Truiden
Beliès 100 Tessenderlo
Cobelguard 30 Tongeren
Albert Heijn 50 Genk

Met daarbij ook de nog de grote projecten die Ikea en Nike hebben aangekondigd, schiet het totaal zeker boven de 2.300 jobs uit.

Johann Leten van Voka is verheugd: “Dat onze provincie niet de makkelijkste periode doormaakt is duidelijk. Ondanks alles blijkt Limburg toch nog steeds aantrekkingskracht uit te oefenen op investeerders. Het is dus zeker niet al kommer en kwel wat de klok slaat.”

En… volgende week mogen we er nog minstens 350 aankondigen in Genk… Limburg toont dus duidelijk de juiste spirit om de gevolgen van Ford Genk zo pijnloos mogelijk te maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.