Nieuws Limburg A&B Partners fuseert met buurman Dero

A&B Partners fuseert met buurman Dero

A&B Partners fuseert met buurman Dero

Het Genkse accountantskantoor Dero gaat vanaf 1 oktober helemaal op in branchegenoot A&B Partners. “Dat komt omdat we na het uitvallen van een boekhoudster niemand konden vinden om haar te vervangen,” zegt Mark De Boevere, zaakvoerder van Dero. “Het is een echt knelpuntberoep. Vandaar dat we op zoek zijn gegaan naar een partner, en die vonden we vrij snel in de persoon van onze buurman, A&B Partners.”

A&B Partners, ook een boekhoud- en accountantskantoor, verhuisde nog niet zo lang geleden naar Genk. Zaakvoerder Werner Vanstipelen heeft in het verleden nog met Dero samengewerkt, wat de fusiegesprekken vereenvoudigde. “Onze kantoren zijn erg complementair, zodat deze fusie past in onze groeidoelstellingen,” zegt Werner Vanstipelen. A&B heeft als doelstelling naar voor geschoven om in de komende 6 jaar de omzet te verdubbelen en het personeelsbestand met 60% te doen toenemen. Na 1 oktober werken er 26 medewerkers in het kantoor.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.