Nieuws Limburg ABN, Grafityp of Bhaalu meest innovatieve van Limburg?

ABN, Grafityp of Bhaalu meest innovatieve van Limburg?

ABN, Grafityp of Bhaalu meest innovatieve van Limburg?

Tijdens de Dag van Groei en Innovatie, die Voka Limburg op 19 november organiseert, wordt de zevende Innovatie Award uitgereikt. Er zijn na een grondige selectie nog 3 genomineerden overgebleven om deze prijs binnen te halen: Klimatisatiebedrijf ABN uit Bilzen, folieproducent Grafityp uit Houthalen-Helchteren (op de foto: Herman Bosman) en Right Brain Interface, het Hasseltse bedrijf achter de veelbesproken cloud-recorder Bhaalu. De ondernemers van deze finalisten leveren strijd om de opvolger te worden van Frank Zwerts (Visys), Mario Fleurinck (Melotte), Matty Zadnikar (Z-Group), Raymond Vanstraelen (Bio-racer) en Jean-Pierre Wuytack (Vandersanden).

Herman Bosman - GrafitypTijdens de Dag van Groei en Innovatie komen ook heel wat Limburgse ondernemers vertellen over hun ervaringen. Er kan inspiratie worden opgedaan uit de verhalen van onder meer: Bee Content, Skilpod, Medialife, Ugentec, Groep Delorge-Peerlings en CityDepot. Ook het Innovatiecentrum Limburg is een actieve participant van deze dag.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.