ABN opent in één klap twee nieuwe vestigingen

ABN, met hoofdzetel in Munsterbilzen en vestigingen in Sint-Niklaas, Brussel en Almere (NL), opende zopas op de OMC (Open Manufacturing Campus) in Turnhout zijn nieuwe industriële vestiging. Op die campus is het de bedoeling dat zowel startende bedrijven als gevestigde waarden, technologisch versterkt worden door onderling samen te werken aan innovatieve projecten. "Binnen deze community past onze ambitie om de afdeling voor cleanrooms verder te laten groeien," zeggen Rosaline Wijnen en Jo Nelissen van ABN. "Het is van daar uit een kleine stap naar high-tech regio’s als Aken en Eindhoven. We plannen voor deze vestiging dit jaar nog 9 bijkomende medewerkers, waaronder 3 ingenieurs."

Bij OMC zien ze ABN graag komen: "We zijn enorm blij met de versterking van ABN binnen ons ecoysteem," aldus directeur Marc Corthouts van OMC. "Zij bouwden hier al een cleanroom, volledig in de lijn met onze visie op ‘industry 4.0’. We zijn overtuigd dat ABN met hun innovatieve technologie onze campus kan versterken."

ABN cleanroomAlsof één nieuwe vestiging niet volstaat, opende ABN een bijkomend kantoor in Luxemburg. "Deze is niet gericht op industriële markt, maar mikt op de segmenten retail en kantoren," aldus Jan Wijnen, manager van ABN Luxemburg. "Die branches groeien snel in Luxemburg en vanuit onze 'speed-gedachte' is het noodzakelijk dat we kort bij onze klanten zijn om hen snel te ontzorgen. We zullen dit jaar nog 7 bijkomende medewerkers nodig hebben om de markt hier te bedienen."

Vanuit dit nieuwe kantoor zullen ook de eerste stappen worden gezet op de Franse markt.