Nieuws Limburg AC maakt KRC Genk even groen als grasmat

AC maakt KRC Genk even groen als grasmat

AC maakt KRC Genk even groen als grasmat

De Belgische fabrikant van vliegtuigonderdelen Asco heeft voor de levering van schoonmaakmachines en reinigingsproducten het contract verlengd met AC uit Genk. “Een belangrijke opdracht voor ons,” zegt zaakvoerder Luc Vandeweyer, “aangezien het gaat om een overeenkomst van 5 jaar voor een bedrijfsoppervlakte van minstens 30.000 m2. Het doet plezier als het vertrouwen wordt bevestigd.”

AC heeft recent ook in Limburg 2 grote contracten binnengehaald, beiden voor 3 jaar. “Het eerste is voor KRC Genk, waar we alle dispensers gaan vervangen en ‘groene’ schoonmaakproducten gaan introduceren,” aldus nog Vandeweyer, overigens een notoir supporter van de club. “We willen hun ecologische voetafdruk zodanig verkleinen, dat de ze even groen zijn als hun grasmat.”

Tot slot haalde AC ook de opdracht binnen om alle gemeentelijke gebouwen van Stad Maaseik uit te rusten met nieuwe dispensers voor zeep, papier, enzovoort. “We leveren ook de reinigingsproducten, waar we een virtueel stockbeheer op toepassen. Vanuit onze software kunnen we traceren welke diensten producten nodig hebben en vullen we de voorraad opnieuw aan.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.