Nieuws Limburg ACA IT (Hasselt) neemt sectorgenoot over

ACA IT (Hasselt) neemt sectorgenoot over

ACA IT (Hasselt) neemt sectorgenoot over

De Hasseltse IT-groep ACA IT-Solutions (ACA) heeft in Diest de sectorgenoot Jintec overgenomen. ACA wil op deze manier verder blijven groeien binnen de huidige markt.

jintec_01CEO Ronny Ruyters: “Met de overname van Jintec spelen we in op de groeiende vraag naar expertise in onze traditionele markt. Op deze manier bieden wij ook aan de 6 Jintec-collega’s meer toekomstmogelijkheden. Bijkomend worven we dit jaar al 14 medewerkers aan en blijven we ook voortdurend op zoek naar nieuwe teamleden. Dit om ook het succes wat we hebben in opkomende markten zoals mobile en cloud services binnen ons bedrijf verder te ontwikkelen.”

In navolging van de overname voorziet de ACA groep 2014 af te sluiten met een geconsolideerde omzet die 10 miljoen euro zal overschrijden en een tewerkstelling van 100 personen. Een toename van 40% vergeleken met boekjaar 2012.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.