Nieuws Limburg ACA IT-Solutions verkoopt Qina aan Nederlanders

ACA IT-Solutions verkoopt Qina aan Nederlanders

ACA IT-Solutions verkoopt Qina aan Nederlanders

ACA IT-Solutions uit Hasselt heeft dochteronderneming Qina verkocht aan de Nederlandse groep Colijn IT. Qina is een bedrijf dat software ontwikkelt die specifiek is gericht op de meubelbranche. Het is precies in deze sector dat Colijn is uitgegroeid tot marktleider in de Benelux, wat de logica achter de zopas aangekondigde transactie verklaart.

“Wij zijn verheugd over dit akkoord omdat het de gebruikers van Qina bijzonder mooie perspectieven biedt,” zegt Ronny Ruyters, oprichter en CEO van ACA IT-Solutions. “We hebben de voorbije jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van dit aanbod en zijn blij dat Colijn verder zal bouwen op deze specialisatie. De klanten van Qina gaan hier enkel beter van worden.”

Op verzoek van ACA IT-Solutions worden geen medewerkers mee overgenomen. Zij zullen wel een nieuw team volledig inwerken om de klanten van Qina maximale ondersteuning te kunnen bieden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.