Nieuws Limburg ACA tempert niet: toptalent ingelijfd

ACA tempert niet: toptalent ingelijfd

ACA tempert niet: toptalent ingelijfd

Het Hasseltse IT-bedrijf ACA Group heeft de wind in de zeilen. Na een fantastisch jaar 2022 heeft CEO Ronny Ruyters zopas versterking binnengehaald om de aanhoudende groei nog te versnellen. Jan Vermeulen en Breght Evens, geen onbekenden in de sector, moeten de organisatie van intussen 255 medewerkers nieuwe impulsen geven.

IT-bedrijf ACA Group, voormalig winnaar van de Ambiorixprijs, beleefde in 2022 een boerenjaar met de overname van Flow Pilots en de uitbreiding met nieuwe kantoren in Antwerpen en Leuven. Het personeelsbestand groeide met ruim een kwart naar 255 medewerkers, onder meer door het actieve acquisitiebeleid.

In 2023 wil Ronny Ruyters die lijn doortrekken, met een focus op duurzame innovatie, verdere specialisatie en het aantrekken van talent en expertise. In dat laatste domein zijn alvast twee toptransfers.

Jan Vermeulen komt over van Capgemini, waar hij de voorbije 8 jaar de Custom Software Development-afdeling leidde. Bij ACA Group krijgt hij de verantwoordelijkheid over de businessunit voor IT-oplossingen op maat.

Breght Evens, gekend als countrymanager Vaimo Benelux en Frankrijk (met vestiging in Genk), zal ACA Group vervoegen als specialist in e-commerce. Hij zal de businessunit leiden die zich toelegt op digital experience-platformen en e-commerce.

Ronny Ruyters, CEO van ACA Group: “Jan en Brecht hebben een indrukwekkend palmares in people management en expertise op het vlak van innovatietrajecten en de introductie van nieuwe technologieën. Ik heb er vertrouwen in dat zij onze organisatie mee naar het volgende niveau zullen helpen evolueren.” Hij voegt er nog aan toe dat ACA Group een dynamische acquisitiestrategie blijft hanteren en zoekt naar overnamekansen in binnen- en buitenland.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.