Nieuws Limburg ACB (Lummen) stopt veel geld in uitbreiding

ACB (Lummen) stopt veel geld in uitbreiding

ACB (Lummen) stopt veel geld in uitbreiding

All Chemie Belgium (ACB), een producent van verven, coatings en chemische aanverwanten uit Lummen, heeft 2 nieuwe productiemachines in gebruik genomen. het gaat om een grote menginstallatie die 3 keer meer capaciteit heeft dan de vorige, en om een machine die tegelijk kan mengen en malen. In totaal heeft ACB hier 400.000 euro voor betaald. “Het is de grootste installatie die we ooit in Lummen hebben gebouwd,” verduidelijkt technisch directeur Joris Spruyt. “Hiermee zijn we in staat de bestaande productiecapaciteit sterk te vergroten en het productgamma uit te breiden.” Er zijn nu al klanten om de producten van de nieuwe machines af te nemen, waaronder een chemisch bedrijf in West-Europa en een Canadese toponderneming, waarvoor ACB zelf de coating ontwikkelde.

acb lummen“De investering heeft ook een positieve invloed op de werkgelegenheid in ons bedrijf,” vult zaakvoerder Jeffrey Jennen aan. “Tegen het einde van dit jaar verwachten wij te groeien met 2 personeelsleden bij een volledige bezetting van de nieuwe installaties.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Pelt
Pelt

Koeweit koopt mamazalf uit Pelt

Self, een bedrijf uit Pelt dat natuurlijke verzorgingsproducten maakt, heeft een eerste bestelling uit het Midden-Oosten ontvangen. Zaakvoerder Isabelle Ulenaers… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.