Nieuws Limburg Accobel Maasmechelen gaat op in collega

Accobel Maasmechelen gaat op in collega

Accobel Maasmechelen gaat op in collega

Het Maasmechelse accountantskantoor Accobel Consult is een alliantie aangegaan met Baat Accountants & Fiscalisten. Hierdoor zal Accobel, dat gespecialiseerd is in grensoverschrijdende fiscaliteit, op termijn helemaal opgaan in Baat. Het van Nederlandse origine accountantskantoor Baat telt momenteel zo’n 150 medewerkers in de vestigingen van Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard, en Venlo. In Hasselt werd een eerste Belgische vestiging geopend.

Vennoten van Baat bij ondertekening van een Duits contract.

“Door het bundelen van de kennis en de expertise van Baat en Accobel Consult zijn we als groep nog beter in staat om adequate invulling te geven aan de toenemende vraag naar grensoverschrijdende advisering,” zegt Marc Pelssers van Accobel, die samen met oprichter Jan Vanbriel het kantoor leidt. “We blijven in eerste instantie op de huidige locatie in Maasmechelen, maar zullen spoedig uitkijken naar een nieuw kantoor, ook in de regio.” Accobel Consult zal helemaal opgaan in de organisatie van Baat, en moet uitgroeien tot de belangrijkste poot van Nederlandse groep op de Belgische markt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.