Acerta plukt jurist weg uit Leuvense hoofdkantoor

Gert Mertens

Gert Mertens is enkele weken geleden gestart als de nieuwe kantoordirecteur van Acerta in Hasselt. Hij zal de verdere uitbouw van de activiteiten in de regio voor zijn rekening nemen.

Gert Mertens startte zijn carrière bij Acerta in 1997 als juridisch adviseur in Wilrijk. Enkele jaren later maakte hij zijn doortocht op onder meer de studiedienst en het hoofdkantoor in Leuven. In 2007 ging hij aan de slag als kantoordirecteur voor kmo’s en ondernemingen in Leuven, en in 2012 nam hij de afdeling Legal van het sociaal secretariaat onder zijn hoede.

In zijn nieuwe functie wil Gert zowel voor als achter de schermen aanwezig zijn bij Acerta: “Als kantoordirecteur sta je dicht bij de klant en dat geeft veel energie. Hier kan je rechtstreeks vernemen wat de noden van de klant zijn en tegelijkertijd kan je zelf veel meer voor hen betekenen, daarom sta ik graag zelf aan het front. Acerta is de laatste jaren sterk gegroeid in de regio Hasselt, we hebben hier één van de vijf grootste kantoren van Vlaanderen."

Mertens rapporteert aan Sonia Lambrechts, die verheugd is met zijn komst: “Ik heb het volste vertrouwen in zijn capaciteiten. Ik ben ervan overtuigd dat hij een zeer waardevolle toevoeging is aan het kantoor in Hasselt en dat hij de groei van de regio zal bewerkstelligen.”