Nieuws Limburg Actief Interim opent 4 nieuwe kantoren

Actief Interim opent 4 nieuwe kantoren

Actief Interim opent 4 nieuwe kantoren

Uitzendkantoor Actief Interim uit Lummen gaat opnieuw 4 nieuwe filialen openen. “Het kantoor in Westmalle is intussen al operationeel,” zegt gedelegeerd bestuurder Mark Maesen. “Houthalen volgt binnen enkele weken en ook in Dendermonde en Beveren-Waas zijn de plannen heel concreet.” De Limburgse groep, die in 1988 werd opgericht door Raymond Maesen, telt intussen al 54 kantoren. Naast de uitzendactiviteiten worden er poetsvrouwen tewerkgesteld via de dienstencheques, en worden bij zusterbedrijf Actief Construct tijdelijke bouwvakkers ter beschikking gesteld.

De Actief Groep, die eerder dit jaar werd overgenomen door Gilde Equity Management (GEM) Benelux, realiseerde in 2010 een omzet van 144 miljoen euro, het beste resultaat uit de bedrijfsgeschiedenis. Er werken zo’n 270 mensen.

Het bedrijf kondigt ook een kleine verandering aan in de huisstijl. De baseline die weldra in alle communicatie zal opduiken luidt: People in Action (zie foto).

Eerste kantoor in nieuwe huisstijl.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.