Nieuws Limburg Actief neemt Duitse uitzendgroep met 45 kantoren over

Actief neemt Duitse uitzendgroep met 45 kantoren over

Actief neemt Duitse uitzendgroep met 45 kantoren over

Actief Group, het snel groeiende uitzendbureau van Mark Maesen en Gilde Equity Management, kondigt de overname aan van AB Zeitpersonal, een sectorgenoot uit het Duitse Oberhausen. De prooi telt 45 kantoren in Centraal- en West-Duitsland. Het is al de derde overname van Actief bij onze oosterburen, waar nu een omzet van 200 miljoen euro gerealiseerd wordt. Dat is een derde van het totaal.

AB Zeitpersonal bestaat al 30 jaar. Het bedrijf stelt meer dan 2.100 tijdelijke werknemers tewerk, zowel arbeiders als bedienden. Klanten zijn voornamelijk Duitse kmo’s, actief in sectoren als automobiel, machinebouw, retail, chemie, voeding en logistiek. Het hoofdkantoor bevindt zich in Oberhausen.

Mark Maesen, CEO van Actief Group, is enthousiast: ”In de afgelopen 25 jaar zijn we uitgegroeid van een kleine, lokale Limburgse speler tot een succesvol internationaal uitzendbureau. We hebben nu meer dan 180 kantoren verspreid over drie landen, volledig gericht op het leveren van hoogwaardige, tijdelijke uitzenddiensten voor kleine en middelgrote ondernemingen. Met twee acquisities in Nederland en nu drie in Duitsland (één in 2015 en twee in 2017) hebben we een sterke positie verworven in de Nederlandse en Duitse markt. Het is ons doel om een top 10 speler te worden in elk van deze landen. De acquisitie van AB Zeitpersonal is in dit opzicht een grote stap voorwaarts.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.