Nieuws Limburg Acties op maat bij het vinden van kandidaten

Acties op maat bij het vinden van kandidaten

Acties op maat bij het vinden van kandidaten

De zorgsector schreeuwt om personeel, dat is nogmaals duidelijk geworden door de coronacrisis. Het Wit-Gele Kruis Limburg is daarom op zoek naar extra krachten voor haar logistiek centrum in Genk. Hiervoor werd de hulp ingeroepen van de VDAB. Zo werd een jobbeurs opgezet om mogelijke kandidaten wegwijs te maken op de werkvloer zelf.

Voor Anka Vankerkkom van het Wit-Gele Kruis was de eerste jobbeurs een schot in de roos: “De potentiële kandidaten kregen meteen een goed beeld van de job. Twee enthousiaste medewerkers van ons logistiek centrum gaven een rondleiding en vertelden over de jobinhoud.”

Elke onderneming krijgt ondersteuning van een accountmanager binnen de VDAB. Martine Thijs werkt acties op maat uit voor bedrijven. Een jobbeurs binnen één specifiek bedrijf is de nieuwe trend. Werkzoekenden maken zo meteen kennis met het bedrijf en kunnen zich op die manier een veel beter beeld scheppen van de job.

Hulp nodig bij het vinden van personeel? Daarvoor kan je bij VDAB terecht. Hoe en wat lees je via deze link.

 

VDAB verzekert, organiseert en bevordert in het belang van werkgevers, werknemers en werkzoekenden de arbeidsbemiddeling, begeleiding en opleiding met het oog op de levenslange en duurzame inschakeling op de arbeidsmarkt van werkzoekenden en werknemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.