Nieuws Limburg Adlex Advocaten bundelt jarenlange ervaring in virtuele legal assistant

Adlex Advocaten bundelt jarenlange ervaring in virtuele legal assistant

Adlex Advocaten bundelt jarenlange ervaring in virtuele legal assistant

In het streven naar een toegankelijke dienstverlening zet Adlex Advocaten sterk in op de digitalisering van de kantoorwerking, zowel voor haar advocaten als haar cliënteel. Om de drempel tot die dienstverlening nog verder te verlagen, investeert het toonaangevende advocatenkantoor nu in een virtuele legal assistent. Leo, zo werd die genoemd, bundelt jarenlange ervaring en wordt gratis aangeboden.

Adlex Advocaten heeft zich ontpopt tot een betrouwbare partner voor ondernemingen, overheden, bank- en verzekeringsinstellingen. Het advocatenkantoor werkt al een hele tijd volledig papierloos, wat bijdraagt tot een uiterst efficiënte service voor haar klanten. En die dienstverlening werd nog verder verfijnd. Voortaan kunnen bezoekers van de website ook een gesprek aanknopen met legal assistant Leo. Die behandelt juridische vragen over alle materies.

“Via de legal assistant kunnen heel wat antwoorden worden verkregen zonder dat men voor een consultatie naar kantoor hoeft te komen”, klinkt het. “In de praktijk kunnen immers veel vragen eenvoudig beantwoord worden. Met korte tussenstappen zal de legal assisant de bezoeker dan ook begeleiden in zijn of haar zoektocht naar een eenvoudig antwoord.”

Blijkt uit het gesprek met Leo dat de vraag een meer genuanceerd of uitgebreid antwoord vereist, dan kan de bezoeker alsnog via de legal assistant een afspraak vragen met de advocaat die onderlegd is in de materie.

Sterke samenwerking

Voor het bouwen van de legal assistant ging Adlex Advocaten in zee met Lawren.io, een legal tech onderneming die zowel advocatenkantoren als juridische departementen helpt om efficiënter en klantgericht te werken. “Dankzij Leo is onze dienstverlening toegankelijker dan ooit voor ons cliënteel.”

Logische naamkeuze

Over de naam van deze legal assistant moest er niet lang worden nagedacht.  Leo Panis is namelijk stichter en bezieler van het kantoor. “Door zijn naam te verbinden aan deze legal assisant erkennen we de verdiensten  van Leo voor het kantoor en wordt er een blijvende band gecreëerd.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Brussel, Hasselt
Brussel

A2o breekt de ban in Brussel

De architecten van het Hasseltse kantoor A2o hebben een reeks van prestigieuze projecten binnengehaald in onze hoofdstad. Zopas werd nog… Lees meer

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.